Nina Ogrin

S plesom se ukvarjam že 25 let.  Tekmovalno pot sem začela pod okriljem plesne šole Urška kot pionirka in od takrat večkrat stala na stopničkah državnih in mednarodnih prvenstev tako v solo, duo in skupinskih kategorijah.

Več let sem poučevala na Nike aerobični konvenciji in bila koreografinja Nike promo team-a. Prav tako sem veliko nastopala, koreografirala in plesala v plesnih šovih in prireditvah tako po Sloveniji: Spet doma, Slovenska popevka z Markom Vozljem, Nile aerobic convention, koncert Siddharte, Slovenija ima Talent, X faktor, Znan obraz ima svoj glas… kot v tujini: Koncert Indexov- Sarajevo,  Svetovni sejem turizma- Milano, Nike Women- Amsterdam, Colombian tour ter Indonesian tour ( v sodelovanju z Dunking Devilsi), sodelovanje z F&B acrobatics...V sodelovanju s ŠOU in s predstavo Trip za 3- smer Bolonija, katere koreografinja sem, smo v letu 2010  polnili MGL in Cankarjev dom. Prav tako sem bila koreografinja in artistični vodja profesionalne plesne skupine Stars.

Sicer sem magistrirala na področju biotehnologije in sem zaposlena v GenePlanetu kot globalni vodja, vendar se še vedno veliko udejstvujem v plesni dvorani in na plesnih odrih, ter z veseljem sodelujem tudi z drugimi koreografi pri različnih plesnih projektih.

Že osmo leto pa poučujem v BPS Radovljica, kjer se obkrožena z najboljšim timom trenerjev in plesalcev počutim kot doma!